Retete

RETETA | Salată de ciuperci Pleurotus

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci Pleurotus
  • piper si sare dupa gust
  • 1 pahar de vin alb
  • 5 gr cimbru uscat
  • o lingura otet
  • putin marar pentru ornare

Ingrediente pentru sos:

  • o lingura ulei
  • o lingura otet
  • 3 catei usturoi
  • putina zeama de la ciuperci

Mod de preparare:

1. Dupa ce speli ciupercile pune-le la fiert intr-un litru de apa fiarta cu sare, piper, vin, otet si cimbru.

2. Scoate-le dupa 15 minute si lasa-le la scurs si la racit.

3. Toaca verdeata si usturoiul.

4. Taie felii subtiri ciupercile si stropeste-le cu amestecul format din ulei, otet, usturoi si 2 linguri din zeama in care au fiert.

5. Serveste-le cu verdeata deasupra (eu am folosit marar).

Sursa: retetetv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page