RETETA | Salată de ciuperci Pleurotus

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci Pleurotus
  • piper si sare dupa gust
  • 1 pahar de vin alb
  • 5 gr cimbru uscat
  • o lingura otet
  • putin marar pentru ornare

Ingrediente pentru sos:

  • o lingura ulei
  • o lingura otet
  • 3 catei usturoi
  • putina zeama de la ciuperci

Mod de preparare:

1. Dupa ce speli ciupercile pune-le la fiert intr-un litru de apa fiarta cu sare, piper, vin, otet si cimbru.

2. Scoate-le dupa 15 minute si lasa-le la scurs si la racit.

3. Toaca verdeata si usturoiul.

4. Taie felii subtiri ciupercile si stropeste-le cu amestecul format din ulei, otet, usturoi si 2 linguri din zeama in care au fiert.

5. Serveste-le cu verdeata deasupra (eu am folosit marar).

Sursa: retetetv.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close