EvenimentImportantIncendiuLocal

EVENIMENT | Panică într-un bloc din Dorohoi. 30 de persoane au fost evacuate după ce sufrageria unui apartament a luat foc

Panică într-un bloc situat pe strada C.D. Gherea din municipiul Dorohoi, duminică după-amiază, după ce a izbucnit un incendiu într-un apartament.

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 duminică, 3 ianuarie 2016, în jurul orei 17:45, pentru a interveni pe strada C.D. Gherea din Dorohoi.

La locul indicat, pompierii au localizat incendiul care se manifesta în sufrageria unui apartament situat la etajul doi al unui bloc construit în regim ANL și l-au stins. Etajele superioare erau inundate cu un fum gros și toxic, iar pompierii au spart geamurile laterale de pe casa scărilor și au decopertat blocul de țiglă pentru ca fumul gros să poată ieși.

Conform pompierilor, au fost evacuate circa 30 de persoane și au fost salvate celelalte apartamente din bloc, existânt pericolul ca incendiul să se extindă la întregul bloc.

Cauza incendiului este focul deschis în spații închise, respectiv o lumânare care a fost lăsată aprinsă pe masă și nu a fost supravegheată, potrivit dorohoinews.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page