RETETA | Ouă umplute cu pate de somon

INGREDIENTE:

6 oua fierte de consistenta tare

120 g pate de somon pregatit in casa dupa metoda de aici

icre rosii pentru decor

MOD DE PREPARARE:

Decojim ouale fierte, le taiem in jumatate pe lungime si scoatem galbenusurile. Folosim doar galbenusurile de la 4 oua. Pe acestea le amestecam cu pate de somon si 20 g unt.

Umplem ouale cu crema obtinuta si decoram cu icre rosii.

oua-umplute-cu-pate-de-somon

Pofta buna!

Sursa: divainbucatarie.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close