RETETA | Creveți cu usturoi

INGREDIENTE:

300 g creveti

2 linguri ulei masline

4 catei usturoi

1 ardei iute

sare de mare

piper proaspat mainat

Pentru servit:

patrunjel verde

lamaie

paine prajita

MOD DE PREPARARE:

Daca avem creveti proaspeti ii curatam lasand cozile intacte. Incingem uleiul de masline intr-o tigaie si adaugam usturoiul si ardeiul iute, apoi putina sare si piper si prajim la foc mic pana usturoiul incepe sa devina auriu.

creveti-cu-usturoi-1

Adaugam crevetii si ii prajim in jur de 1 1/2 minute pe ambele parti, pana devin opaci si de un rosu aprins.

creveti-cu-usturoi-2

Ii scoatem pe un platou, turnam uleiul din tigaie peste ei, presaram patrunjel verde, stoarcem putina lamaie si ii mancam cu paine prajita.

Pofta buna!

Sursa: divainbucatarie.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close