ImportantSport

SPORT | Vezi cine a câștigat la tombola „Fii suporter bun… Ia Loganul de Crăciun!”, de pe “Municipal”! – GALERIE FOTO

FC Botoșani și-a arătat astăzi prețuirea fată de suporteri, printr-o tombolă „Fii suporter bun… Ia Loganul de Crăciun!”.

Tombola s-a desfășurat în perioada 23 noiembrie- 18 decembrie. Tombola „Fii suporter bun, ia Loganul de Crăciun” organizată de FC Botoșani pentru suporterii echipei, și-a desemnat castigătorul în pauza meciului de vineri, 20:30 pe care gruparea locală l- sustiut în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I pe „Municipal” cu Concordia Chiajna. Toate tichetele au fost depuse într-o urnă de unde un suporter a extras talonul castigător, pe acesta fiind scris numele Ciocan Ștefan, un tânăr norocos.

În cursa pentru marele premiu au intrat abonamentele, posesorii acestora ridicându-și tichetele de participare de la sediul Asociației Fotbal Club Botoșani, dar și biletele achiziționate de orice persoană peste18 ani pentru meciurile pe care FC Botoșani le-a disputat acasă în etapele XVIII, XX, XXII și XXIII, contra FC Voluntari, Petrolul Ploiești, CFR 1907 Cluj și Concordia Chiajna, prețul unui tichet la oricare dintre aceste meciuri fiind de 20 de lei, atât la peluze cât și la tribune.

Participarea la tombolă s-a făcut prin completarea informațiilor din câmpurile (spațiile libere) din talonul de tombolă pe care clientul l-a primit de la operatorul de la casa de bilete și prin depunerea acestuia într-una dintre urnele special amenajate la porțile de acces în Stadionul „Municipal”.

Cu toate că inițial organizatorii tombolei au anunțat că marele premiu pus în joc va fi acordat sambătă pe 19 decembrie la Sala Polivalentă, la sugestia suporterilor, oficialii FC Botoșani au revenit asupra deciziei și au anunțat că tragerea la sorți în urma căreia va fi desemnat castigătorul autoturismului Daci Logan va avea loc în pauza meciului dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna.

înaintea jocului, fanii au avut parte de o surpriză. Jucătorii le-au făcut cadouri mingi cu autografe și materiale promoționale cu însemnele FC Botoșani.

tombola - fc botosani - logan (7) tombola - fc botosani - logan (8) tombola - fc botosani - logan (9) tombola - fc botosani - logan (10) tombola - fc botosani - logan (1) tombola - fc botosani - logan (2) tombola - fc botosani - logan (3) tombola - fc botosani - logan (4) tombola - fc botosani - logan (5) tombola - fc botosani - logan (6)

Related Articles

One Comment

  1. Da tu jurnaliatule de ce nu scri ca au schimbat sloganul, pe tot parcursul campaniei sa pus un logan maroniu si acum ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page