Local

??? ????? ?????? ??? ????̦? ????????? ?? ?????̦???? ?????̦???

De la preluarea funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani îl preocupă o problemă ”arzătoare” – extinderea rețelei de gaz metan pe relația Botoșani – Săveni – Darabani.
La nivelul județului a fost înființată Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ”Valea Prutului Fr Nord”, care a transmis către Transgaz o solicitare pentru un studiu în vederea extinderii rețelei.
Transgaz a transmis acordul de principiu cu privire la alimentarea cu gaze naturale a localităților ???̆?̦???, ????̆????, ??????̦??, ?????̆????, ???̦??̦??, ?????????̦??, ????????, ???̆???̦???, ?????̆???̦??, ??̆???̦??, ????̂???, ?????̦??, ?????????, ????̆??̆?̦???, ????????, ?????, ??̆??????̦, ??̆??̆??̦? ????, ????????, ??̆????, ???̆?????, ?̦????????, ??????̆?, ????????, ???̦???, ????̦????, ???̆?????̦?? ?̦? ?????????.
,, Săptămâna trecută, am fost personal la București la o întâlnire la care au participat directorul general Transgaz, Sterian Ioan, și cei din conducerea tehnică a instituției pentru a afla cu exactitate pașii pe care trebuie să-i parcurgem. Am întâlnit oameni profesioniști și deschiși în fața acestei probleme. Săptămâna aceasta, am programată o nouă întâlnire la București, pe această temă, la care voi participa alături de președintele ADI ”Valea Prutului Fr Nord”, Relu Târzioru. Am încredere că în curând voi putea veni cu vești bune pentru locuitorii județului Botoșani în privința extinderii rețelelor de gaze naturale.”, scrie pe pagina sa de facebook Bogdan Dăscălescu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page