RETETA | Tartă cu ciocolată, fără coacere

Ingrediente:

Pentru blat

1 pachet biscuiți cu ciocolată

8 linguri unt

Pentru cremă

450 g ciocolată de menaj

500 g smântână, pentru frișcă

100 g unt

Pentru glazură

200 g smântână

50 g zahăr pudră

Mod de preparare:

Zdrobești biscuiții și-i amesteci cu untul topit. Pui blatul într-o tavă tapetată și presezi ușor, apoi dai la rece.

Pentru cremă, topești ciocolata și o amesteci cu smântâna. Încorporezi untul frecat spumă și torni crema peste blat. Nivelezi și dai din nou la rece câteva ore. Bați smântâna cu zahărul pudră și întinzi glazura peste tartă. Ții la rece până când servești.

Sursa http://bakerbynature.com/

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: