RETETA | Tartă cu căpșuni de Ziua Îndrăgostiților

Nu ai prea multă îndemânare în bucătărie, dar ți-ar plăcea să pregătești o gustare delicioasă de Ziua Îngrăgostiților? Rețeta tartei cu căpșuni este cât se poate de simplă.

Ingrediente

1 aluat foitaj congelat

450 g căpșuni, feliate

2 linguri oțet

3 linguri miere

frișcă, după gust

Mod de preparare 

Preîncălzești cuptorul la 190 °C. Așezi aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Îndoi marginile în interior.

Acoperi aluatul cu feliile de căpșuni, pe care le pui una lângă alta. Combini oțetul cu mierea și ungi căpșunile cu acest amestec. Dai la cuptor aproximativ 25 de minute. Servești cu frișcă.

Sursa https://shewearsmanyhats.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: