RETETA | Rulouri crocante cu cașcaval

Ingrediente:

  • 1 foaie aluat pentru pizza
  • 40 de felii salam picant
  • 1 pachet mozzarella
  • 30 g unt
  • usturoi pudră, după gust
  • pătrunjel, după gust
  • sare, după gust
  • sos de tomate, opțional

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 230 de grade. Întinzi aluatul pentru pizza pe o suprafață tare și îl secționezi în 10 dreptunghiuri potrivite. Așezi câte 4 felii de salam picant din loc în loc pe fiecare secțiune, iar deasupra pui o bucată de mozzarella, pe care ai tăiat-o la fel, în 10 părți. Rulezi aluatul și îl închizi bine la capete. Topești untul, presari în el usturoi pudră, sare și pătrunjel, după gust și ungi fiecare rulou  cu acest amestec. Dai la copt 10-12 minute, sau până când acestea se rumenesc ușor la suprafață. Servești cu sos de tomate, dacă dorești.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: