RETETA | Pui în sos de miere și lămâie la grătar

Ingrediente:

900 g piept de pui

50 ml zeamă de lămâie

150 g miere

2 linguri sos de soia

1 lingură ulei

2 căței de usturoi, pisați

1-2 legături coriandru

sare

piper

Mod de preparare:

Într-un bol, combini zeama de lămâie, mierea, sosul de soia, uleiul, usturoiul, coriandrul tocat, sare și piper, după gust. Amesteci cu pieptul de pui porționat într-o pungă resigilabilă. Lași la marinat cel puțin 1 oră.

Rumenești bucățile de carne pe grătarul încins 3-4 minute, pe fiecare parte. Servești imediat.

Sursa https://therecipecritic.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: