RETETA | Prăjitură cu ciocolată și iaurt

Ingrediente:

Pentru blat

1 cană ulei

1 cană iaurt

1 ou

2 căni făină

2 lingurițe bicarbonat

2 linguri cacao

2 căni zahăr

1 plic zahăr vanilat

1 praf sare

1 cană apă fierbinte

Pentru glazură

200 g ciocolată

200 ml frisca dulce sau smântână

zahăr, după gust

Mod de preparare:

Pentru blat, amesteci toate ingredientele și le mixezi. Torni aluatul obținut într-o tavă tapetată și o dai la cuptorul încins în prealabil până trece testul cu scobitoarea.

Separat, topești ciocolata pe baie de aburi, o lași să se răcorească și încorporezi frișca sau smântâna, apoi adaugi zahăr. După ce s-a răcit prăjitura torni peste ea glazura de ciocolată.

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: