RETETA | Piept de pui cu legume

Ingrediente:

4 bucăți piept de pui
3 linguri ulei
6 căței de usturoi, pisați
100 g miere
2 linguri muștar
pătrunjel tocat, după gust
fulgi de adei iute, după gust
4 dovlecei, feliați
450 g roșii cherry, tăiate pe jumătate
sare
piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Așezi 4 bucăți de folie, 30×30 cm, pe o suprafață plană. Așezi în mijlocul lor felii de dovlecel și roșii. Condimentezi cu sare și piper, după gust.

Pui deasupra fiecăreia o bucată de piept de pui. Sărezi și piperezi, după gust.

Într-un bol, amesteci uleiul, usturoiul, muștarul și mierea. Torni sosul, în mod egal, peste fiecare pachețel cu carne și legume. Presari pătrunjel și fulgi de ardei iute.

Închizi pachețelele, astfel încât umplutura să fie acoperită în totalitate, îndoind capetele.

Transferi pe o tavă întinsă și dai la cuptor 20-25 de minute sau până ce puiul se pătrunde bine și legumele devin fragede. Servești imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: