RETETA | Pește aromat pe pat de legume

Ingrediente:

4 bucăți file pește alb

2 dovlecei, feliați

2-3 morcovi, tăiați pe lungime

60 g unt

4 căței de usturoi, zdrobiți

2 linguri zeamă de lămâie

2 linguri coriandru tocat

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 190 °C. Călești într-o oală usturoiul în untul topit. Amesteci cu zeama de lămâie. Condimentezi cu coriandru, sare și piper, după gust. Tai 4 pătrate de hârtie de copt și așezi legumele în centru. Pui peste ele câte o bucată de pește. Le stropești cu sosul de unt și usturoi și le împăturești ca pe niște pachețele.

Le așezi într-o tavă și le dai la cuptor 15-20 de minute. Servești peștele după ce s-a răcit puțin.

Sursa http://www.eatwell101.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: