RETETA | Păstrăv cu legume la cuptor

Ingrediente:

2 păstrăvi

3 fire ceapă verde

3-4 căţei de usturoi

1 lămâie

boia

chimen

coriandru

100 ml vin alb
sare

piper

2 roşii

1 lingură ulei

100 g măsline negre şi verzi, fără sâmburi

Mod de preparare:

Pasul 1

Toci firele de ceapă verde şi mărunţeşti usturoiul. Adaugi boia, chimen, sare şi piper, după gust. Torni vinul, zeama de la o jumătate de lămâie şi omogenizezi.

Pasul 2

Speli peştii, atât în interior, cât şi la exterior, apoi îi crestezi uşor din loc în loc. Torni marinata peste ei şi-i dai la frigider 30 de minute să se combine aromele.

Pasul 3

Feliezi roşiile şi le aşezi într-o tavă stropită cu ulei. Aşezi peste ele peştii, având grijă să fie bine acoperiţi cu legumele din marinată.

Pasul 4

Torni în tavă restul de marinată, aşezi măslinele, feliile de lămâie rămase şi coriandru, după gust. Ţii la cuptor 30-40 de minute.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: