RETETA | Paste carbonara

Ingrediente:

4 – 500 g paste,
galbenusuri,
albus,
300 g kaizer sau sunca presata,
cana de cascaval ras
sare,
piper.

Mod de preparare:

Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soareluiintre timp se fierb pastele (respectand timpul de pe ambalaj).Se bat galbenusurile cu albusulsareapiperul si jumatate din cantitatea de cascavalPastele se scurg bine, se lasa in oaladarnu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute sirestul de cascaval.

Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar ouale se coc atat cat trebuie daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie.

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: