RETETA | Orez mexican

Ingrediente:

2 roșii

1 ceapă

4 căței de suturoi

1 ardei iute

50 g sos de roșii

70 ml ulei

400 g orez cu bob lung

400 ml apă

sare

coriandru

lămâie

Mod de preparare:

Pasezi roșiile descojite cu ceapa curățată, cățeii de usturoi descojiți și sosul de roșii. Încingi uleiul într-o cratiță, adaugi orezul bine spălat și-l rumenești câteva minute. Pui sosul de legume, apa și sare, după gust. Acoperi și lași să fiarbă la loc mic, amestecând constant. Îl servești cu frunze de coriandru și lămâie.

Sursa https://www.wickedspatula.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: