RETETA | Desert delicios cu ananas și ciocolată

Ingrediente:

  • ½ ananas proaspăt
  • 100 g ciocolată
  • fulgi de cocos, după gust

Mod de preparare:

Cureți ananasul de coajă și îl tai în triunghiuri mici. Așezi fiecare bucată pe un băț special. Topești ciocolata pe baie de aburi sau la cuptorul cu microunde până la omogenizare.

Dai fiecare bucată de ananas pe jumătate prin crema obținută. Așezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presari fulgi de cocos, pe care poți să îi rumenești ușor înainte. Dai la frigider 30 de minute înainte de servire.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: