RETETA | Creveţi la cuptor, cu lămâie şi usturoi

Ingrediente: 

450 g creveţi decorticaţi
2 căţei de usturoi
1 lingură de ulei de măsline
1/4 linguriţă fulgi de ardei iute
sucul de la 1 lămâie
1 lingură de pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Încingi cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungi cu puţin ulei două tăvi mari, antiaderente. Cureţi şi toci căţeii de usturoi. Combini creveţii (de la care îndepărtezi învelişul exterior dacă sunt deja curăţaţi de vene), usturoiul, uleiul şi fulgii de ardei iute într-un bol mare. Amesteci bine pentru ca ingredientele să se lipească de creveţi.

Aşezi creveţii pe o foaie de copt în tavă, pe un singur strat. Dai la cuptor 6 sau 8 minute sau până vezi că au devenit opaci. Stoarce sucul de la o lămâie peste creveţi şi decorează cu pătrunjel.
Sursa: skinny taste

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: