RETETA | Ciuperci umplute cu orez (de post)

Ingrediente:

4 ciuperci mari

2 linguri ulei

ceapă verde tocată, după gust

150 g orez fiert

1 legătură pătrunjel tocat

½ ceapă tocată

4-5 roșii dehidratate, feliate

cașcaval vegetal, după gust

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul. Speli bine ciupercile, le scoți codițele și le usuci pe un prosop de hârtie. Amesteci orezul cu ceapa, roșiile deshidratate, codițele de ciuperci tocate și pătrunjelul. Le călești într-o tigaie, 1-2 minute, în puțin ulei. Umpli ciupercile cu această compoziție, razi cașcavalul pe deasupra și le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, 10-15 minute.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: