RETETA | Cartofi gratinați la cuptor

Ingrediente:

1kg de cartofi
500 ml smântână lichidă
200 g cașcaval ras
piper
sare
boia dulce

Mod de preparare:

Se taie cartofii și se pun la fiert întregi. Se scot și se lasă la răcit, apoi se curăță de coajă și se taie ori în cubulețe ori în felii.

Într-un vas de iena, se așează cartofii peste care se pune sare, piper și boia dulce, apoi se adaugă smântâna amestecată cu cașcavalul ras pe deasupra și se dă la cuptor până ce capătă o crustă aurie deasupra.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: