RETETA | Cartofi cu sos de roșii

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml sos de roșii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 200 ml supă de legume
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Cureți cartofii și, în funcție de mărimea lor, îi tai jumătăți sau în patru. Toci ceapa și o călești în ulei, adaugi pasta de tomate și sucul de roșii și mai ții pe foc 2 minute, apoi adaugi cartofii, supa de legume, sare și piper după gust și lași să fiarbă până când scade sosul. Cu 2-3 minute înainte să stingi focul, pui usturoiul pisat și amesteci. Servești cu pătrunjel tocat.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: