Liga 1Sport

SPORT | Andrei Burcă: „Liviu a venit cu o schimbare din punct de vedere mental”

La conferința de presă premergătoare partidei de luni, 26 noiembrie de la ora 20.30 contra echipei Universitatea Craiova, căpitanul roș-alb-albaștrilor Andrei Burcă, a declarat că are încredere în colegi că vor scoate un rezultat la fel de bun ca cel jucat acum două sezoane pe aceeași vreme.

„Sunt convins că o să avem un meci dificil dar sperăm să păstrăm tradiția anilor anteriori. Am făcut un meci foarte bun în tur, 2-2, din punctul meu de vedere meritam să câștigăm dar am trecut peste și sunt convins că va fi un meci la fel de dur, la fel de încărcat cum a fost acum două sezoane când am jucat pe o vreme asemănătoare.

Am suferit ieri o contuzie în urma unui duel, azi o să fac o alergare ușoară și de mâine să intru normal cu echipa pentru că avem nevoie de fiecare jucător în lot și sper să-mi ajut echipa. Liviu nu a avut mult timp să lucreze cu noi pentru că are nevoie de teren pentru a implementa anumite acțiuni tactice dar a venit cu o schimbare din punct de vedere mental. Încercăm să ne ajutăm reciproc și să facem un grup unit staf – conducere – jucători să ne îndeplinim obiectivul din acest sezon.”, a declarat căpitanul roș-alb-albaștrilor Andrei Burcă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page